Zbor deasupra unui cuib de cuci online (1975)

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Zbor deasupra unui cuib de cuci online subtitrat

GEN: Drama

Durată: 133 minute

Actorii: Jack Nicholson, Louise Fletcher, Michael Berryman

Anul: 1975

Rezumat Translare:

  Jack Nicholson este un mare actor. Nu, nu este un mare actor, un actor spectaculos. Acesta este un film destul de la începutul carierei sale, precum este pentru actorii din alte state din acest film, care mai târziu au avut cariere lungi, prea mare, inclusiv Danny DeVito, Christopher Lloyd şi Brad Dourif.Filmul are unele momente de neuitat … Cine ar putea uita privirea de gheaţă Louise Fletcher, Jack Nicholson Smart-aleck observaţii sau Will Sampson impresionant, performanţa aproape în întregime tăcut?Filmul înfăţişează adevărul oribil despre modul în care pacienţii au fost trataţi în instituţiile mentale spate, apoi, şi spune povestea cuiva care a vrut cu disperare să iasă, să se răzvrătească, de a schimba lucrurile, pentru sine şi pentru ceilalţi. Am fost obligat de acest film, de la primul cadru foarte.

   N-am luat ochii de pe el, şi voi fi cu siguranta gândi despre acest film pentru o vreme. Am crezut ca a fost mare astfel una dintre primele cadre foarte reprezentat instituţia în ceva mult mai asemănător cu o închisoare decât un spital. Milos Forman a făcut o treabă bună de a face acest contrast foarte puternic pentru a privitorului.Filmul este foarte mişcare şi o experienţă cu adevărat frumoasă cinematografică. Fiecare actor unic oferă o performanţă stelar, fiecare caracter unic este perfect scris, fiecare o singură linie, fiecare cadru este absolut perfectă. Nu aş schimba nimic în acest film. Ea are un ritm mare, niciodată nu pierde interesul, dar niciodată nu pare să fie graba de a obtine prin ea, fie. Este pur şi simplu perfect. Nu am citit cartea originală, dar dacă l-am întâlnit, eu l-ar putea verifica. Am văzut doar o dată acest film, dar voi urmări cu siguranta, de multe ori în anii următori. As recomanda acest uimitor bucată de cinema mare pentru oricine care are cel puţin un interes uşoară în genul dramă, sau orice fan de orice a actorilor, aşa cum sunt toate în prim-lor absolută în acest film.

Vezi filmul One Flew Over the Cuckoo’s Nest 1975 online gratis

Trailer

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| zbor deasupra unui cuib de cuci online (403) | zbor deasupra unui cuib de cuci (376) | zbor deasupra unui cuib de cuci online subtitrat (153) | zbor deasupra unui cuib de cuci film online subtitrat (138) | zbor deasupra unui cuib de cuci film (51) | zbor deasupra unui cuib de cuci subtitrare (45) | zbor deasupra unui cuib de cuci film online (42) | filmul zbor deasupra unui cuib de cuci (33) | film zbor deasupra unui cuib de cuci (33) | zbor deasupra unui cuib de cuci online cu subtitrare (23)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com