The Aviator 2004 – Aviatorul cu Leonardo DiCaprio

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

The Aviator online subtitrat

GEN: Drama/ Biografie

Durată: 170 minute

Actori: Leonardo DiCaprio, Danny Huston, Alec Baldwin

Limba film: Engleza

Rezumat Translare:

Înainte de Howard Hughes a fost un pustnic retras, astfel încât să se în-Salinger JD Salinger, el a fost un armăsar de timp mare, care a făcut filme mari, a zburat avioane rapide, curtată şi de femei superbe, aşa spune Martin Scorsese si John Logan, arhitecţii din această ultimă la Hollywood filmul biografic “. Leonardo DiCaprio continuă tendinţa lui de a se transforma în mari spectacole cu mari regizori, joc Howard Hughes, intre 1927 si 1947, ani în cazul în care Hughes a cucerit lumea de film şi de aviaţie, făcând loc pentru dragoste, cu Katharine Hepburn (Cate Blanchett) si Ava Gardner (Kate Beckinsale). În ultimii ani, probleme mentale Hughes ar deveni legendar, în această etapă în joc, el suferă de fobie numai germeni de pronunţat şi de uşoară obsesiv-compulsive. Acest lucru este descris de toate expert Scorsese, Logan, şi DiCaprio.

Furt de toate scenele ei este Cate Blanchett, care ar trebui să înceapă a face loc pe manta pentru ea cel mai bun actrita in rol secundar Oscar. Aceasta nu ar fi fost uşor să joace un star de cinema iconic ca Katharine Hepburn, dar aşi Blanchett acesta. Kate Beckinsale, Kelli Garner (Demorgue Credinţa), si Gwen Stefani (Jean Harlow) sunt celelalte femei din viata lui Howard, deşi nu sunt la fel de clar definite ca Blanchett / Hepburn. Ticalosii ale piesei sunt Alec Baldwin şi Alan Alda, joc, respectiv, Airways Pan-American CEO Juan Trippe, şi a lui Trippe cumpărat şi plătit pentru politician, senatorul Owen Brewster Ralph. Ambele Excel, cu Alda iasă atât lipicios și Goofy, în acelaşi timp.

Alec Baldwin, precum Cate Blanchett, fură fiecare scenă are, joacă Trippe, ca un personaj negativ delicios de suav. În scena finală a lui oferă un monolog minunat pe viitorul lui Hughes Trans-World Airline, capace şi-l cu utilizarea cea mai isterică a cuvântului F în mulţi ani. De asemenea, apare: de încredere John C. Reilly ca Hughes a lui Noe, manager de afaceri Dietrich, Jude Law, care aparent nu pot merge de două săptămâni, fără să vadă el însuşi într-un film diferit, ca film de legenda Errol Flynn, Brent Spiner (yay!), ca director executiv avion Robert brut; şi Willem Dafoe ca un fotograf. “Aviatorul” este overlong, şi trage în locuri, dar este un film mare.


Film online The Aviator gratis”

Trailer

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| aviatorul online subtitrat (26) | the aviator online subtitrat (21) | the aviator online subtitrat HD (15) | film aviatorul online subtitrat (10) | filme online aviatorul (1)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com