Law Abiding Citizen 2009 Filme online Gerard Butler

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Law Abiding Citizen Online

Vezi Law Abiding Citizen online subtitrat din 2009.Filme thriller noi cu Gerard Butler si filme online gratis.

Acest film are cu adevarat tort. Este axat pe un tată (Clyde), care devine şi bătut soţia şi fiica sa sunt ucişi de 2 escroci. Cu toate acestea pedeapsa de infractori “a fost estompat în jos din cauza unui acord făcut de către avocaţii (Jamie Fox). 10 ani mai târziu, Clyde decide să ia în întregul sistem de justiţie corupt.
Aceste filme online într-adevăr te tine pe marginea scaunului dumneavoastră, şi personajul principal Clyde face cu adevărat acest film ceva memorabil si pur si simplu extraordinar. Puteţi compara Clyde la Joker destul de mult, dar în opinia mea, de 10 de ori mai bine. Clyde concepe modalităţi mascate şi viclenia prin luarea de stabilire a victimelor sale şi tot sensul dacă el este eroul sau personajul negativ, de asemenea, adaugă la excitare.
Jamie Fox, de asemenea, face o treaba mare joc personajul său, un avocat eroică încă corupt.
Exista cateva scene care va garantat te fac să râzi şi câteva scene care vor destul de mult vă spun că Clyde este doar un caracter kickbutt, nici o întrebare cu privire la aceasta. Fiecare scena va fi întrebam ce se va întâmpla în continuare, pentru ca sincer nu va şti.Filmul subtitrat are o câteva răsturnări de situaţie şi se transformă şi se va menţine întotdeauna ghicitul. Dacă doriţi să vedeţi ceva care este extrem de suspans, te va ţine pe marginea scaunului dumneavoastră, şi include 2 caractere foarte unice si discutabile, atunci trebuie să vezi acest film. Law Abiding Citizen, nu va va dezamagi.

Law Abiding Citizen online

Trailer Law Abiding Citizen 2009

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| law abiding citizen online subtitrat (15)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com