Filme Romanesti – Milionari de weekend online 2004 comedie

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Milionari de weekend Online

O super comedie romaneasca aparuta in anul 2004 unde il are actor si pe Mihai Bendeac.Milionari de weekend online subtitrat 2004.Urmareste gratis filme online.

Milionari de week-end (2004)
Durata filmului: 90 min – Comedie – 29 octombrie 2004 (România)

Aceasta a fost într-adevăr, un film gratis care a subliniat publicul de tineret, acţiunea are loc în România, între Bucureşti şi oraşul de la coasta Mării Negre numit Constanta, intriga gaura este de aproximativ două benzi criminale, care se luptă pentru a recupera o statuetă preţioasă care conţine o inel foarte vechi, care are o putere de nepreţuit, care poate afecta sau pentru a proteja proprietar al. Pentru toate acestea există un terţ care trupa le-a furat, în primul rând şi trei prieteni si o fata care involuntar se întâmplă să-l aibă cu bani din afacere, care a fost deranjat, în prima parte a filmului, fără să ştie despre inel. Ei vor începe să cheltui bani şi să se distreze pentru un week-end se gandeasca la ce noroc au fost o constatare. Toate acestea vor fi răsfăţaţi, atunci când benzile le localiza. Şi aici începe acţiunea.

Milionari de weekend online

Trailer Film Milionari de weekend 2004

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| film milionar de uichent nonlyi (1) | filmul romanesc milionari de weekend (1) | milionari de weekend online (1) | milionari de weekend online hd (1)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com