Film Recep Ivedik 3 online 2010

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Recep Ivedik 3 Online

Una dintre cele mai reusite comedii turcesti online gratis.Recep Ivedik 3 online subtitrat 2008. Filme online HD comedie.

Recep Ivedik (2008)
Durata 90 min – Comedie – 22 februarie 2008 (film din Turcia)

Scriitor popular comedie turcească şi interpret Şahan Gökbakar (“Dikkat sahan cikabilir”) recrutează fratelui său mai mic Togan Gökbakar (“Geneza”), pentru a conduce la debutul pe marele ecran a caracterului său comedie titular în această farsă brut, care a fost ani de box office numărul unu în Turcia şi-a dat nastere doua continuari la fel de succes.
Recep Ivedik (Şahan Gökbakar) este o grasime, Slob agresiv, unibrowed care este pus într-un hotel elegant Antalya ca recompensă pentru returnarea proprietarii pierdut portofelul şi începe să ravagii mirosi urât cu căile sale straniu ca el încearcă să câştige pe Sibel iubita lui din copilarie (Fatma Toptas), în set-up destul de neinspirate la această clasă-conflict comedie.
Şahan Gökbakar creează o exagerare inspirat burlesc al ţărănimii turc modern de la mare în oraş în timp ce sprijinul superb vine de la place de Toptas Fatma. Tulug Cizgen şi Hakan Bilgin ca occidentalizat “turcii alb”, a cărei moravuri şi maniere el se ciocneşte violent cu a da filmului marginea de benzi desenate.

Recep Ivedik 3 online

Trailer Film Recep Ivedik 3 2008

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| recep ivedik 3 online subtitrat (22)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com