Sikandar 2009 filme indiene online

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Sikandar online subtitrat 2010 gratis.Film hindi HD – filme indiene online subtitrate.

Sikandar Online

Dacă voi iubit Parzan Dastur în Parzania şi Kapoor Aişa în negru, le veţi iubi din nou în Sikandar. Regizat de către Piyush Jha, Sikandar are un scenariu teribil, dar atunci când vine vorba de la executarea de lucru este în cazul în care acesta nu. Mergând de la marginea de tensiune care înconjoară Jammu şi Kashmir, Piyush Jha reuşeşte să surprindă esenţa vieţii copiilor mici foarte bine.
Sikandar este un film indian al unui tânăr băiat Sikandar Raza (Parzan Dastur), care ca oricare alta de 10 ani este obraznic, nevinovat şi un pasionat jucător de fotbal. Condiţii de viaţă singur cu mătuşa şi unchiul său, în curând Sikandar găseşte un prieten, de 10 ani Nasreen (Aişa Kapoor), care-l însoţeşte în timpul dimineaţa merge la şcoală. În timpul unei astfel de mers pe jos de la şcoală este, atunci când atât să-şi găsească o armă culcat pe calea izolat aceeaşi. Sikandar online este avertizat de Nasreen să nu se apropie de arma, dar mult curiozitatea sa ia arma şi fără cunoştinţe de mult este plecat cu nici o altă opţiune, dar pentru a folosi arma în beneficiul său, poate fi speriat pe agresori, în şcoală sau sperii oamenii de pe stradă. Curand el a văzut de formare cu un jihad militant, care îi promite o maşină de spălat în cazul în care se antreneaza si impusca persoana care le-ţintă de pe. Circumstanţele se prea complicat atunci când Sikandar impusca din jihad militantă a frustrare şi face viaţa mai mizerabil. Armata a începe o operaţiune de căutare în exercitarea de copil mic si intorsaturi care urmează este ceva de care aveţi nevoie pentru a viziona singur.
Sikandar nu este un film HD prost, dar este nevoie de timp pentru tine să înţeleagă că ei filme online bun. Nu te simti cu adevarat pentru personaje ca te-ai simţit pentru Ishaan Awasthi în Taare Zameen Par sau Michelle McNally în negru. Prin dată când intra în ritm şi să înceapă place că de caractere, perdelele sunt jos. Principalul factor de a lasa in jos acest film gratis este promisiunea pe care a creat-o cu remorcile sale. Parzan Dastur este impresionant şi reuşeşte să livreze mărfurile bine. Performanţa Aişa Kapoor este medie şi are expresii goale în câteva scene de luare aspectul ei ciudat. Madhavan care joaca rolul unui comandant de armata indiană este de asemenea bun şi este bine susţinută de Sanjay Suri.
Muzica de Sikandar de Shankar-Ehsaan-Loy este un lucru care are nevoie de apreciere deosebită. Frumos făcut sunt piesele “Dhoop Ke Sikke” şi “Mein Gulon”. Voi merge cu 7 din 10 pentru Sikandar Piyush Jha.

Ca sa vizionati filme online indiene, dati PLAY si apoi dupa inceperea filmului apasati PAUSE si asteptati maxim 5 minute sa se incarce.

Sikandar online

Trailer Sikandar 2009

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| ritm si pasiune film indian online subtitrat (1)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com