Strigoi 2009

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Vezi filmul Strigoi online gratis din 2009 gratis. Filme aventura noi HD si filme online gratis romaneti.

Strigoi Online- Cateva detalii(traducere):

Din păcate, acesta este un film greu de găsit, dar încredere în mine, în cazul în care u avea vreodată o şansă vă veţi bucura cu siguranţă!

Terenul începe în cazul în care eroul nostru se întoarce tineri medici de la stagiul din Italia, la sa in-mijloc-de-nicăieri sat. El consideră că un fel de bătrân ciudat a fost mort. În tradiţia românească, atunci când cineva moare, prietenii săi trebuie să rămână cu trupul mort pentru trei zile, doar pentru a vă asigura că nimic nu iese din drum …! El vede cinci săteni sejurului şi bea lângă sicriul său. Dar, cu greu le-a plăcut om mort. Şi acest lucru este în cazul în care toate creepiness începe loc …
Prin în toată lumea filmului pare emotii, toate acestea vorbesc încet, lucruri uimitoare se întâmplă şi acţionează ca o rutina de zi cu zi. Acest ritm bizar neliniar al filmului este ceea ce face înfiorător şi un fel de perturbare. Pentru a adăuga la toate lumea aceasta bizara vine de momente de dans la muzica Bregovic …!
Dacă aţi fost vreodată la Europa de Est va face a lua acel sentiment ciudat ca şi cum tot ceea ce este mai grea decât ar trebui să fie şi că oamenii nu au acest ton distinct-rece-fara emotii in vocea lor. Acesta se strecoare întotdeauna mă, şi că este exact ceea ce am primit de la acest film.
Desigur, o bijuterie, cu siguranţă, din comun şi o idee mare pentru a viziona un “original” român să ia în vampiri. În cazul în care u avea o şansă, se uită la ea!

Ca sa vizionati filme gratis pe filme-net,dati play si apoi dupa ce invepe filmul dati pauza si asteptati 5 minute sa se incarce.

Strigoi online

Trailer HD ONLINE Strigoi 2009

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com