Filme online The Sitter (2011)

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Urmareste The Sitter online subtitrat 2011 gratis. Filme comedie hd noi traduse si filme online.
The Sitter Online

Scurt rezumat:

Salutări din nou întuneric. Văzând mai mult de 100 de filme online noi in fiecare an înseamnă respectarea strictă a “instinctele intestinale” politică de a decide care filme noi pentru a vedea, şi care să evite. O zi dupa bataie de jos a “ruşinii”, am fost disperat de râs, aşa că am ignorat instinctul şi condus pentru a vedea această nouă comedie. Din păcate, intestin mea a fost corectă, iar eu caut încă râs.
David Gordon Green regizat, de asemenea, Pineapple Express şi măria ta, nici stilul meu, dar ambele comedii în mod clar. Jonah Hill are destul de palmares de filme de comedie (Cyrus), iar la inceputul acestui an a făcut prima sa incursiune in drama cu “Moneyball”. El a pierdut, de asemenea, recent, o cantitate imensă de greutate, astfel încât aceasta avea să fie ultimul său “tip de grăsime”, comedie.

Dacă aţi văzut de departe-superioare “Adventures in Babysitting” (1987) cu Elisabeth Shue, atunci ştiţi premisa de bază. Hill face mama lui o favoare de acord cu grija de ei prieten a lui trei copii. Acest lucru se dovedeşte mai dificilă decât caracterul lui Hill de aşteptat. Copiii sunt Slater, jucat de Max Records (În cazul în care Wild Things Are); vesel, jucat de Landry Bender şi Rodrigo, jucat de Kevin Hernandez. Copiii, desigur, au necazuri diferite, fobii si tulburari … dar nici unul ca de pe topurile ca personajul lui Hill.

Pentru vizionarea de filme gratis online, click play si apoi dupa ce incepe filmul dati pauza si asteptati cinci minute sa se incarce.

The Sitter online

Trailer The Sitter 2011

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com