Moneyball 2011 – Filme online Gratis Subtitrate

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Moneyball online gratis subtitrat din anul 2011. Filme Online Gratis Subtitrate si filme noi drama HD traduse in romana.Filme cu Brat Pitt

Film Moneyball Online – REZUMAT:

Povestea adevărată a lui Oakland A lui Billy Beane Director General (Brad Pitt), care după ce echipa sa este eliminat prin New York Yankees a decide de a veni cu o modalitate de a concura fara a cheltui bani. Introduceţi un absolvent Yale (Jonah Hill), care a venit cu o modalitate pentru o echipă mică de piaţă pentru a obţine jucători fără a plăti eticheta de preţ ridicat. MONEYBALL dvs. nu este tipic sportive film. Cele mai multe filme sport-ar concentra pe jucători sau au un antrenor de inspiraţie, dar de data aceasta ne aruncăm o privire la lucrurile din spatele camerei de filmat care nu mai ajunge pentru a vedea fanii. Ceea ce face MONEYBALL atat de fascinant într-adevăr nu este povestea personală a Beane, dar în schimb este operaţiunile de zi-la-data de un Manager General. Cred că majoritatea celor care nu sunt familiarizaţi cu baseball vor să se bucure de povestea Beane care trebuie să lupte câteva dintre demoni sale în timp ce încerca să teren o echipa invingatoare. Ce va fi atat de interesant pentru fanii de baseball este de a vedea modul în care un Manager General merge despre a face meserii, de tăiere jucători şi modul în care el trebuie să determine mai bun mod de teren o echipa invingatoare. Desigur, nu strica atunci cand ai pe cineva precum Brad Pitt, care dovedeste inca o data de ce el este unul dintre actorii cei mai interesant lucru astăzi. Pitt a fost întotdeauna avantajos juca aceste tipuri stabilite-back şi că natura calm şi colective într-adevăr străluceşte aici. M-am bucurat cu adevărat modul în Pitt vorba despre joc nu numai Beane de demoni, dar, de asemenea, modul în care în cele din urmă ajunge să se bucure de ceea ce face. Hill este, de asemenea, foarte bun în partea lui şi m-am bucurat atinge lumina de benzi desenate a adus la filme online gratis subtitrate. Philip Seymour Hoffman este de asemenea foarte bine în rolul său de administrator, dar eu nu simt că scenariul nu face suficient cu caracterul său. Acelaşi lucru este valabil pentru Robin Wright, un spectacol bine, dar scenariul nu face nimic cu rolul ei. Cei care urmează baseball vor şti acest sezon în film, dar acest lucru pare într-adevăr nu ia departe de divertisment. Există unele frumos dramă umană de-a lungul drum şi baseball fanii vor dori cu siguranţă toate nume celebre fiind scăzut. MONEYBALL dvs. nu este tipic sportive film, dar este o privire fascinantă puţin o parte a sportului nu ne vedem.

Daca ati vizionat Filme online pe acest site, va rugam sa lasati un comentariu sau o nota filmului vazut.

Moneyball online Server I

Trailer HD

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| moneyball online subtitrat (109) | moneyball online (90) | moneyball online subtitrat hd (18) | moneyball online subtitrat in romana (14) | moneyball online subtitrat gratis (13) | filme online cu baseball (10) | moneyball film online subtitrat (10) | moneyball online subtitrat romana (10)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com