Random Acces Version One online 2011 – Filme indiene Noi

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Vizualizeaza filmul Random Acces Version One online subtitrat 2011 gratis.Filme actiune noi,format HD fara intreruperi cu subtitrare inclusa si Filme indiene Online .

Random Acces Version One Online- Cateva detalii(translate):

Ra.One este peste tot! Nopes, nu prin apel public de film, dar este promovarea, care este mult mai omniprezent decât ciori în orice oraş. Fie ca este vorba postere de orice dimensiune imaginabile, reclame TV, jucarii, cani, apariţii la spectacole si chiar masini de curse. Dacă ar fi gândit la faptul că cheltuielile de energie pe script-ul, Ra.One fi putut fi mai bine.
În ceea ce este deschiderea cele mai slabe posibile pentru filme online, Shahana Goswami lanseaza unele noi tehnologii în modul cel mai prost posibil. Apoi, există o scenă de jocuri Regele Khan bătălii o baddie (Sanjay Dutt) pentru a salva fetei (Priyanka Chopra), atât în ​​roluri exagerat şi unfunny. Tăiaţi-o sală de clasă, suntem arătat o Prateek cu părul lung girly cautati (Armaan Verma), un ciudat joc şi o whizkid de calcul.
Prateek urăşte tatăl său slab Shekhar Subramaniam (Khan), un tip-turnat tamilian joc-designer care nu poate niciodată să parcaţi dreptului său auto (umor furate de la Mr. Bean). Deşi un cetăţean britanic de succes şi suficient pentru a permite multe masini si o casa mare, el nu se poate pronunţa “cheile”, atunci când el le pierde în topul unei femei. Şi nu există Kareena care joacă soţia lui superba, care scrie o teză asupra cuvintelor vulgare.
În timp ce gig tamilian lui Khan, în “Om Shanti Om” a fost amuzant, el pare să îl ai întins prea departe de data asta. Previzibil, eroul nostru vorbeşte cu un accent, trebuie să adăugaţi un “aiyyoo” la fiecare propoziţie şi ceva aici e nou: el mănâncă taitei cu brânza de vacă; bolnav! Din fericire, caracterul său este ucis înainte de a face ceva chiar sillier.
Ra.One a fost de asemenea numit în “telugu” şi “Tamil”. Dar apoi, dacă Regele Khan crede că un personaj clichéd madrasi şi un cuplu de linii Tamil în cântecul “Chammak Challo”, este de ajuns să se extindă pe piaţa sa de sud în jos, el este complet greşit.
Revenind la poveste, Shekhar vrea să câştige admiraţia fiului său şi funcţionează pe ideea lui de a crea un personaj negativ de jocuri care nu pot fi bătuţi, şi anume, “Random Access One” sau Ra.One.”Bune One” sau G. One are de a bate adversarul său cu bunătate.

Dupe ce ati vazut filme online indiene pe acest website, va rugam sa va lasati parerea intr-un un comentariu sau sa dati o nota filmului cu subtitrare vizionat.

Random Acces Version One online

Trailer HD ONLINE Random Acces Version One 2011

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| chammak challo film online subtitrat (14) | Ra One (2011) film oline tradus (2)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com