Rambo: First Blood Part 2 online subtitrat – Filme Online Gratis

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Filmul Rambo: First Blood Part 2 online subtitrat gratis anul 1985. Filme Actiune Noi subtitrate in limba romana fara intreruperi si filme online gratis.

Rambo: First Blood Part 2 Online- REZUMAT:

Privite ca un film de actiune, Rambo First Blood Part II este greu de învins. Niciodată nu permite doar în sus, şi le-a Stallone la partea de sus a jocului său. Bancuri sale benzi desenate, şi este mult mai putin credibile decat First Blood. Nu-mi pasă că, deşi, vrei un film serios ceas apoi Deer Hunter sau pluton, dar dacă doriţi să vedeţi un film de acţiune superb ceas făcut acest lucru. După evenimentele din First Blood, John Rambo este în închisoare, dar eliberat la toate persoanele care urmează să fie trimis înapoi la Vietnam pentru a face fotografii de o tabără de Pow pentru a obţine dovada că există încă acolo american pow lui. Dar el este dublu-traversat de către superiorii săi atunci când încearcă să ia ceva pow lui cu el, el nu avea menirea de a face acest lucru, el a fost ordonat de a lua numai fotografii, asa ca a lasat in urma sa fie capturate, întemniţat şi torturat de către cei oh ruşii atât de urât! Sly a avut într-adevăr în rosu pentru în 1985, după acest filme online gratis, el a trimis în Rocky în Rusia să-l bată pe care alte urât rus Ivan Drago! Trebuie să fi fost ceea ce oamenii au vrut ca acest lucru şi Rocky IV au fost două dintre cele mai mari aruncă ale anului. Steven Berkhoff joacă tipul rus rău în practic o copie de carbon de rolul său în Octopussy James film Bond, el nu-l bine, deşi, el a fost unul dintre Hollywood-ului baieti favorit rău de la mijlocul anilor 80, este posibil să-l amintesc în Beverly Hills Cop, care a fost iniţial un film destinat …….. Sylvester Stallone! Acest film tocmai a fost oferindu-tratament ediţie specială DVD, l cumpere, şi du-te unul dintre cele mai mari acţiuni flms făcut vreodată.

Dupa ce vizionati filme online gratis pe filme-net, va rugam sa va spuneti parerea intr-un un comentariu sau sa dati o nota filmului cu subtitrare vizionat.

Rambo: First Blood Part 2 online Server 1

Trailer HD ONLINE

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| rambo 2 online subtitrat (76) | rambo 2 online subtitrat in romana (38) | rambo 2 online (37) | film rambo 2 online subtitrat (17) | filme online rambo 2 (12) | rembo film tradus in romineste (10) | film de actiune subtitrat in limba romana (2) | Filme Cu Rambo De Actiune Subtitrate (2) | filme actiune rambo (2) | film rambo 4 subtitrat in romana (2)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com