Film Troy online 2004 subtitrat gratis in romana – Troia Online

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Troy online 210 subtitrat gratis. Filme Gratis subtitrate si filme de actiune noi HD traduse fara intreruperi.

Film Troia Online – REZUMAT:

Pentru un film vag bazat pe un poem scris mii de ani în urmă, regizorul si scenaristul au făcut o treabă excelentă în re-crearea poveste epică şi în lumea antică de pe ecran, care a fost, probabil, destul de o sarcină dificilă.De producţie este fantastic, efectele vizuale sunt mari, şi totuşi părerea mea cu privire Troia este împărţit în două: Filmul cu subtitrare este construit în aşa fel încât noi, telespectatorii, nu sunt în totalitate sigur care sunt băieţii răi. Ahile lui Brad Pitt este afişat ca steaua, eroul, şi totuşi el se lupta pentru greci, care sunt afişate ca războinici brutal sub domnia unui tiran lacom, Agamemnon. De fapt, războiul troian întregul a fost început numai din cauza lacomiei de regele Spartei, Menelaus.Filme online Paris, printul Troiei (fiul lui Priam, regele) a luat Helen, sotia lui Menelaus, înapoi la Troia cu el după o reuniune de pace în Sparta. Acest Menelau înfuriat şi aşa Agamemnon, fratele său, adunaţi întreaga armată grec pentru a ataca Troia şi de a prelua soţia lui. Pe de altă parte, sunt un fel de troieni prezentate ca “baietii buni”. Doar pentru că de o greşeală faptul că Paris făcut, troienii acum trebuie să frâneze un atac de 50.000 de greci, în timp ce pierderea de mii de soţii, fii şi veri în acest proces. Hector este afişată ca un om de familie: El nu vrea să meargă la război, el ar sta mai degrabă acasă cu soţia şi copilul nou-născut, dar el este loial lui Troy şi trebuie să lupte pentru ea. Acest lucru este puţin diferit decât modul în care războiul troian a fost întotdeauna transmise la mine: Helen nu fugi cu Paris, dar ei Paris sedus şi practic ei rapit cu el înapoi la Troia. Hector a fost un războinic mare, brutal care a avut absolut nici o problema cu uciderea cat mai multi oameni ca el, eventual, ar putea. Mi-a placut modul în care filmul hd a arătat pe troieni ca baietii buni şi greci ca tirani rău, lacom. Este cu siguranta o abordare proaspătă şi versiunea originală a poveştii.

Dupa ce ati urmarit Filme Online Gratis Subtitrate pe acest site, va rugam sa scrieti un comentariu sau sa dati o nota filmului cu subtitrare vizionat.

Troy online Server CDI

Troia online Server CDII

Trailer HD ONLINE

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| troia online subtitrat (173) | troia film online subtitrat (151) | troia online (148) | filmul troia (80) | troia online subtitrat in romana (76) | troy online subtitrat (65) | troia film (56) | troia film online (43) | troia film online subtitrat in romana (43) | film troia online subtitrat (37)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com