Dostana online 2008 subtitrat gratis – Filme Indiene Online

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Dostana online 2008 subtitrat gratis. Filme Indiene Online si filme romantice noi HD traduse in limba romana fara intreruperi.

Film Dostana Online – REZUMAT:

Ei bine, permiteţi-mi să vă spun că filmul nu a fost exact ca modul în care modul în care am văzut-o în remorca. Am simţit că au existat coincidenţe un pic prea multe. Ca si cand au inchiriat apartament aceeaşi, le-a plăcut aceeasi fata, etc Prima jumătate a filmului a fost un fel de plictisitor, dar încă bună. M-am bucurat într-adevăr a doua jumătate. A fost un fel de film comedie, am ras cu adevărat până la gura mea a fost rău. CARACTERE Abhishekh Bachchan şi John Abraham a făcut în calitate foarte bine ca un cuplu. Ei bine, chiar şi Priyanka Chopra a făcut bun în calitate de ea întotdeauna faptul does.The este că atunci când ea este trist sau ea plange aceeaşi expresie. Atunci când ea este fericit sau râde ea face aceeaşi expresie. Dar ar trebui să mergeţi să vedeţi filmul pentru a vedea cea mai mare parte Ioan şi Abhishekh. Mi-a placut filme online indiene din cauza comediei sale şi modul în care Sam (Abhishekh) potrivit rolul său bine ca o asistentă medicală de sex masculin. Şi Kunal (Ioan) potrivit prea rolul său precum şi un fotograf. Să nu scape din M (Boman Irani), Abhimanyu Singh (Bobby Deol) şi Sameers mama (Kiron Kher). Am simţit că Boman Irani a fost dat acelaşi caracter sau poate că el a acţionat în acelaşi mod ca în Munna Bhai film HD MBBS.Almost acelaşi tip de umor şi de râs, dar încă mai distractiv. A fost bine că Tarunput Bobby Doel în film cu subtitrare. El a subliniat într-adevăr film gratis de prezenţa sa. El a făcut o treabă bună ca un copil Abhimanyu boss.Even a fost foarte drăguţ. Kiron Kher făcut filmul mai distractiv şi plin de viaţă. Ea a jucat bine in “ma da laadla” şi a făcut o treabă bună fiind mama lui Sameer. Shilpa Shetty dansat frumos la “taci din gură şi bounce”.

Dupa ce ati urmarit Filme Online indiene pe acest site, va rugam sa scrieti un comentariu sau sa dati o nota filmului cu subtitrare vizionat.

Dostana online Variana CDI

Dostana online Variana CDII

Trailer HD ONLINE

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| dostana online subtitrat (293) | dostana 2 online subtitrat (95) | film indian online subtitrat (52) | film indian dostana online subtitrat (48) | dostana online subtitrat in romana (46) | dostana film online subtitrat (32) | dostana online (29) | film indian online gratis (21) | film indian online gratis subtitrat (18) | dostana film online subtitrat in romana (17)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com