Lies in Plain Sight 2010 – Filme Online HD

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Lies in Plain Sight online subtitrat 2010. Filme Online Gratis si Filme HD drame noi.

Film Lies in Plain Sight Online – Scurta descriere din engleza-romana:

Nu am realizat că acesta a fost un film realizat pentru televiziune. Dacă aş fi ştiut că aceasta a avut premiera pe durata de viaţă, probabil că ar fi omise, dar ma bucur ca nu am pentru că sa dovedit surprinzator de bine.
Sofia (Higareda) se întoarce acasă de la Boston, deoarece ea a primit vestea că vărul ei, Eva (Haynes), sa sinucis. Ne vedem în flashback-uri care Eva a fost mai mult decât un văr la Sofia. Ea a fost piatra ei, cel mai bun prieten ei. Ea a ajutat-o ​​face cu orbire ei şi întotdeauna tratate în mod egal ei, arătând că ei doar pentru ca ea nu are vedere nu înseamnă că nu poate fi normal. Nimeni din familie nu stie de ce sa sinucis Eva. Nu există nici o notă de suicid şi atunci când Sofia a vorbit cu ea la telefon cu o saptamana inainte, ea a sunat normală şi totul părea să fie bine. Tatal din Sofia, Hector (Martinez), ei ponturi de la aeroport şi ia ei direct la casa lui Eva. Mama Eva, Marisol (Perez) şi tatăl, Rafael (Vazquez), oferă pentru a permite Sofia sta acolo pentru noapte. Alexa, (Jain), sora lui Eva, este în mod evident nemulţumit că Sofia este de aproximativ. A doua zi, prietenul lui Eva, Ethan (Murray), vine in vizita, se introduce la Sofia şi determină o amestecati cu putin un album foto care face începe Sofia mintea să rătăcească. Atunci când sună telefonul mobil Eva lui, Sofia ea răspunde şi află că Eva a avut programare la doctor. Ce-a fost ascuns Eva? De ce ar minţi Eva la Sofia cu privire la fotografie? Ce alte minciuni a fost ea spune? Asta în cazul în care filmul incepe cu adevarat, un mister pic, o drama pic …
Filmul poate fi misca incet pentru unii, dar am crezut că a avut un ritm frumos la ea. Acesta ma ţinut interesaţi şi de întregul mod prin şi nu m-am plictisit pentru că am fost într-adevăr cu nerăbdare să unele răspunsuri. Toate actorilor a lucrat frumos la acest filme online, nu exista reale stand-out (bune sau rele). Am fi putut face fără aspectul romantismul a filmului, a fost extrem de previzibil si a adaugat un aer de cheesiness. Toate în toate, deşi, e un film bun mic care devine de mai multe spectacole este decât povestea este, dar este descoperit într-un mod care va face te duci înapoi prin gândurile dumneavoastră şi re-gândi despre motivul pentru care Eva a făcut ceea ce a făcut.

Dupa ce ati vizionat filme online HD pe site-ul Filme-Net.com va rugam sa postati un comentariu sau o nota fiecarui film online urmarit.Va multumim si va dorim vizionare placuta de filme online.

Lies in Plain Sight online Server 1

Trailer HD Lies in Plain Sight online subtitrat

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| lies in plain sight online subtitrat (83) | lies in plain sight (2010) online subtitrat (44) | lies in plain sight online (20)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com