Gothika online subtitrat gratis – Filme HD Online

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Gothika online subtitrat gratis anul 2003. Filme Online HD si filme horror traduse in romana fara intrerupere.

Film Ghost Ship Online – (traducere google a Descrierii):

A Brilliant Criminalogist / Psiholog Dr. Grey (Oscar-Câştigător: Halle Berry) la spital de nebuni pentru femeia de la Woodward. Apoi intr-o zi, ea se trezeşte ca un pacient fara sa stie de ce. Ea descoperă că ea a ucis soţul ei (Charles S. Dutton), şi ea a fost văzut un duh de violente (Kathlenn Mackey), încercând să o ajute pentru a vedea adevărul ce se întâmplă la Dr. Grey şi Duhul violente.
Regizat de Mathieu Kassovitz (The Crimson Rivers, Hate) a făcut o extrem de familiar, dar un film bine făcut elegant groază supranaturale. Acesta este filmul cu cele mai mari incasari pentru Joel Silver (Trilogia Matrix) şi Robert Zemeckis (Inapoi la Trilogia viitor) companie de productie de-Dark Castle Entertainment. Kassovitz prezinta unele stil vizual deosebit în film face acest lucru. Filmul devine mai bun cu fiecare vizionare. Unul dintre cele mai importante este cinematografiei Matei Libatique lui (Phone Booth, Requiem for a Dream, Tigerland).
DVD-ul are un ecran lat anamorfic ascuţite (1.85:1), transfer şi o extraordinara-Dolby Digital 5.1 Surround Sound. DVD-ul are o amendă piesa comentariu audio cu regizorul şi de imagine. DVD-ul are de asemenea un videoclip de muzică şi teatru remorcii. Berry oferă o performanţă bună, dar ea a înconjurat de o distributie solida justificative precum Robert Downey Jr., Penelope Cruz, John Carroll Lynch şi Bernard Hill. Filmul online ar trebui să aibă loc în nordul statului New York, dar este frumos filmat în partea de ţară de Montréal. Filmul nu are logică, dar mult pentru un film de groaza supranatural, acest lucru se face frumos

Daca ati urmarit filme online gratis subtitrate in romana pe acest site, va rugam sa lasati un comentariu sau o nota sub fiecare film vizionat.

Gothika online Server

Trailer HD

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| gothika online subtitrat (282) | gothika online (146) | gothika film online subtitrat (75) | filme hd online traduse (60) | gothica film online (35) | gothica online (33) | gothika online subtitrat in romana (29) | filme online gothika (22) | gothica film online subtitrat (22) | gothika film online (18)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com