Forks Over Knives 2011 – Filme Documentare Online Noi

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Forks Over Knives online subtitrat din 2011. Documentare Online Gratis si documentare HD noi traduse fara intreruperi in limba romana.

Film Forks Over Knives Online – (traducere google a Descrierii):

Ce sa întâmplat cu noi? În ciuda tehnologiei medicale cele mai avansate din lume, noi suntem mai bolnavi decât oricând de către aproape orice măsură. Cazurile de diabet zaharat sunt explodează, în special în rândul populaţiei nostri mai tineri. Aproximativ jumătate dintre noi iau cel puţin un medicament bază de prescripţie medicală şi operaţiuni majore au devenit rutină. Boli de inima, cancer si accident vascular cerebral sunt din ţara de trei cauze de deces, chiar dacă miliarde sunt cheltuite în fiecare an pentru a “lupta” aceste condiţii foarte. Milioane de oameni suferă de o serie de alte boli degenerative. Ar putea fi există o soluţie unică pentru toate aceste probleme? O soluţie atât de cuprinzătoare, dar atît de simplă, că este uluitor faptul că mai multe dintre noi nu l-au luat în serios? TACÂMURI OVER CUŢITE examinează cererea profund că majoritatea, dacă nu toate, de aşa-numitele “boli ale prosperităţii”, care afecteaza ne pot fi controlate, sau chiar inversate, prin respingerea meniul nostru actual de alimentele de origine animala şi bazate pe prelucrate. Povestea majore în documentare online urme călătoriile cu caracter personal de Dr. T. Colin Campbell, un om de stiinta de la Universitatea Cornell nutriţional, si Dr. Esselstyn Caldwell, un chirurg de top fost la Clinica de renume mondial Cleveland. Inspirat de descoperiri remarcabile în carierele lor tineri, aceşti bărbaţi efectuat mai multe studii revolutionare, dintre care unul este considerat printre cele mai cuprinzătoare în domeniul sănătăţii legate de investigaţiile întreprinse vreodată. Lor de cercetare separat şi independent le-a condus la concluzia surprinzătoare aceeaşi: boli degenerative, cum ar fi boli de inima, diabet de tip 2, şi chiar mai multe forme de cancer, ar putea fi prevenit aproape intotdeauna-şi, în multe cazuri inversă prin adoptarea unei alimente integrale, plante- bazate pe dieta. În ciuda implicaţii profunde de concluziile lor, munca lor a rămas relativ necunoscute publicului. În plus, camerele urmaţi “pacienţii realitate”, care au afectiuni cronice, de la boli de inima la diabet. Medicii învaţă aceşti pacienţi cum să adopte un întreg alimente pe baza de plante dieta ca abordarea primar pentru a trata boli în timp ce-lor, provocările şi triumfuri din călătoriile lor sunt revelate.

Daca ati urmarit Documentare online HD pe acest site, va rugam sa lasati un comentariu sau o nota sub fiecare film vizionat.

Forks Over Knives online Server 1

Trailer HD

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| forks over knives online subtitrat (58) | forks over knives subtitrat (35) | forks over knives romana (22) | forks over knives subtitrare (12)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com