Filme Online HD / Hesher 2010 cu subtitrare

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Hesher online subtitrat gratis 2010. Filme Online Gratis Subtitrate si Filme HD drama noi.

Film Hesher Online – Scurta descriere din engleza-romana:

Pur şi simplu pune, Hesher este o explorare de pierderi: o experienţă universală împărtăşită de către personajele din film: un nihilist cap loveste incendiator a dat nume Hesher (Joseph Gordon-Levitt), un functionar supermarket cu o grosime cu ramă de ochelari de vedere şi problemele financiare pe nume Nicole (Natalie Portman ), care nu-i place să fie numită “doamna”, un văduv deprimat pe nume Paul (Rainn Wilson), care ia pastile şi doarme toată ziua, şi un băiat pe nume TJ (Devin Brochu), care a pierdut recent pe mama sa, are o pasiune pentru un mai vechi femeie, si este in permanenta intimidaţi la şcoală.
Există momente egale de umor şi tristeţe care aduc un echilibru unic pentru acest film. Cel mai bun mod pot vorbi despre un filme online este prin a vorbi despre momentele special, că s-au remarcat şi a făcut o astfel de o imagine frumoasă. Există o scenă special în cazul în TJ şi Pavel mergi la un grup de intrajutorare pentru a face faţă cu pierderea lor, care este una dintre scenele cele mai brutal realiste şi dureros, dar frumos am vazut in film. Văzând aceste oamenii vorbesc despre durerea lor a fost ca uitam la oameni reali, spre deosebire de actori. Aceasta este cat de bine performantele sunt.
În afară de bine executat emoţie-udarea scene, cum ar fi faptul că unul, există, de asemenea, atinge reale subtile în dialogul dintre personajele pe care le văd foarte rar în alte filme. Există o scenă de licitaţie în cazul în care Nicole salvează T.J. de la un tiran. După oferindu-i o plimbare acasa, ea mărturiseşte că motivul pentru care ea a fost ajutat, deoarece ea nu a vrut pentru a porni la ştiri că noaptea şi văd că un băiat a fost bătut până la moarte într-o parcare. Ea într-adevăr a făcut-o pentru ea astfel încât ea nu s-ar simti vinovat mai târziu şi ea îşi cere scuze pentru a fi egoist de genul asta.Ironia aici fiind că acest fapt s-ar simţi vinovat pentru ceva de genul asta o face o persoană bună şi de cineva care vrea cu adevărat să ajute.

Dupa ce ati vizionat filme online HD pe site-ul Filme-Net.com va rugam sa postati un comentariu sau o nota fiecarui film online urmarit.Va multumim si va dorim vizionare placuta de filme online.

Hesher online

Trailer HD Hesher online subtitrat

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| hesher online subtitrat (34) | filme englezesti vechi online subtitrate (20) | hesher online (18) | filme englezesti online subtitrate in romana (15)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com