Filme Cruel Intentions online 1999 subtitrate gratis HD

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Cruel Intentions online gratis subtitrat din 1999. Filme Online si filme drame noi fara intreruperi traduse in limba romana.

Film Cruel Intentions Online – (traducere goagăl a Descrierii):

Am fost recent vadă un psihiatru despre probleme câteva. Într-una din sesiunile sale, el a cumparat cu circa Intentions film crude, pe care am iubit absolut. El a spus el a iubit la începutul filmului în cazul în care Sebastian spune ca răul să psiholog `ai picioare frumoase, mi-ar plăcea să le fotografia”. Aceasta stabileşte apoi tonul pentru una dintre cele mai bune filme adolescentul că lumea a vazut. Bazat pe filmul Dangerous Liaisons, Cruel Intentions se duce în jos ca fiind unul dintre primele mele cinci filme noi preferate din toate timpurile.
Un sex-obsedat de baiat bogat Sebastian stabileşte să câştige cea mai mare sa “cucerire” – o fată care a proclamat intr-o revista TEEN că va aştepta până la căsătorie să-şi piardă virginitatea ei. Teen este egged de către sora sa, Catherine, o fata rău intrigant în dreptul ei. Cei doi au un pariu pe dacă Sebastian poate realiza cucerirea lui. Dacă el câştigă, el devine o noapte de extaz cu sora vitregă lui, daca va castiga, ea păstrează posesia lui cele mai mîndrea, convertibil lui Jaguar!
Ei bine, acest lucru este un genial trădări, dragoste bitchy, si ura filme online de război. Nu-mi amintesc un film ca acesta, în timpul meu. Tema filmului a fost de nepretuit. Având doi copii bogat hobnob toying cu emoţiile oamenilor diferite în vecinătatea lor a fost doar mare. De fapt, nu este deloc o prostie să cred că acest lucru nu se întâmplă în viaţa reală, pentru că dacă nu crezi că, atunci esti foarte naivi.
Nu sunt mulţi oameni care au nevoie să fie lăudat pentru acest film clasic. Directorul Roger Kumble facut o treaba excelenta de a exercita acest film la ecranele noastre. El a adăugat atât de multe puţin `aburos” piese de la acest film că nu a fost niciodată de gând să nu reuşesc. Apoi, aveţi producatorul Neal H. Moritz, care, de asemenea, acest film a permis să strălucească. El a dat acest film toate atinge dreptul de producţie, care pot lăuda numai.
Apoi, aveţi exprimate minunat care a fost asamblat pentru Cruel Intentions. Star principal pentru acest filme hd ar trebui să fie superba Sarah Michelle Gellar. Ea a fost remarcabil ca oribil Catherine. Personajul ei în timp ce la vremuri era extrem de greu să-mi placă, ea a fost aproape prea greu să nu vrea să-mi placă. Adica ea a fost fantezia fiecare tip lui. Sexual eliberat (şi nu se tem să-l recunosc), atunci toate ea a vrut sa faci este sa şurub tot ei inamici în acelaşi timp. Apoi, aveţi condescendent şi “om stud” Sebastian, jucat de la Hollywood bucată Ryan Philippe. Interpretarea sa din acest film a fost, de asemenea, de prima clasa. Credeam că personajul său a fost mult mai simpatic, apoi lui Catherine, dar ai putea dori uneori să-l sugrume pentru modul în care şuruburi cu oamenii, la fel ca şi sora vitregă lui nu, şi apoi încă aparent devine mai multe femei pe moarte pentru a fi cu el.

Daca ati vizionat Filme online pe filme-net.com, va rugam sa lasati un comentariu sau o nota filmului vazut.

Cruel Intentions online Server I

Trailer HD

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| cruel intentions online subtitrat (1356) | cruel intentions online (865) | filme noi online gratis subtitrate in romana (197) | cruel intentions 1 online subtitrat (86) | cruel intentions online subtitrat in romana (85) | filmul cruel intentions online subtitrat (59) | filme online traduse gratis (53) | cruel intentions film online subtitrat (45) | cruel intentions online subtitrat romana (38) | cruel intention online subtitrat (35)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com