Film A Little Bit of Heaven online subtitrat – Filme 2011 Gratis

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
A Little Bit of Heaven online subtitrat gratis. Filme online Gratis subtitrate in romana si filme romantice noi HD traduse in limba romana.

Film A Little Bit of Heaven Online – (traducere google a Descrierii):

Odată ce rom-com regina Kate Hudson revine pe marile ecrane cu o comedie, nu, ci mai degrabă o weepie, jucând o femeie spirit liber tineri care descopera o zi că ea nu are mult mai multe luni să trăiască. Este un fel de materiale pe care le-ar aştepta de la un roman Nicholas Sparks, sau poate un filme online şi-coreeană sau japoneză adevărat suficient, fără pedigree-ul drept, această tearjerker care încearcă să pună o învârtire optimist cu privire la moarte sfârşeşte prin a fi doar mijlociu.
Pentru a fi corect, Hudson exponate ei de brand de obicei soare de carisma ca Marley, Account Director sassy în industria de publicitate, care tocmai a castigat-o agenţie de New Orleans, un contract râvnit pentru o companie de prezervativ. Ea a părţilor greu, are un activ nu-siruri de caractere viaţa sexuală, şi rămâne de viaţă voios singur singur într-un apartament cu cainele Walter ei. Cu câţiva ani în spate, astfel cum Marley jucat de Hudson se vor întâlni, probabil, un tip, se încadrează în dragoste, şi de a descoperi frumusetea de angajament, dar nu, aici se întâlneşte cu un medic Julian frumos (Gael Garcia Bernal), în timp ce a aflat că ea a colon cancer. Cum ori nu au fost la fel Hudson (acelaşi care ar putea fi spus despre cariera stagnează la Hollywood).
Oricum, Marley, de asemenea, descoperă că ea are, probabil, foarte puţin speranţa de recuperare dintr-o secvenţă de vis unde il intalneste pe Dumnezeu în forma unei vesel iluminării Whoopi Goldberg. Vă copil care nu-cumva realizatorii filmului au decis că au nevoie de un dram de Divin şi Morgan Freeman nu a fost, probabil, disponibile. Există două astfel de întâlniri după voia lui Dumnezeu în tot filmul, fiecare la fel de hocus ca celelalte, dar din fericire restul de script-ul pentru prima dată scriitor facilitate Gren Wells “este moderat mai bine (şi noi ne referim doar moderat).

Daca ati vizionat Filme online Gratis pe filme-net.com, va rugam sa lasati un comentariu sau o nota filmului vazut.

A Little Bit of Heaven online Server I

Trailer HD

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| a little bit of heaven online subtitrat (517) | a little bit of heaven online (98) | a little bit of heaven online subtitrat hd (73) | filmul a little bit of heaven online subtitrat (18) | a little bit of heaven film online subtitrat (16) | a little bit of heaven online subtitrat gratis (16) | little bit of heaven online subtitrat (16) | a little bit of heaven (2011) film online subtitrat (10) | filme coreene online traduse in romana (10)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com