Because I Said So online subtitrat – Filme Romantice online

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
Because I Said So online gratis subtitrat din 2007. Filme Online HD si filme romantice noi traduse in romana.

Film Because I Said So Online – (traducere eng-ro a Descrierii):

Dacă puteţi înghiţi frumoasa si sexy Mandy Moore ca un babalaule necoordonat cu stima de sine scazuta, care nu poate găsi un tip decent pentru a iesi cu ea, atunci aţi putea fi capabil de a intra in spiritul de “Because I Said So. “Cu toate acestea, veţi avea, de asemenea, de a pune sus cu Diane Keaton într-un grilaj de performanţă cu adevărat ca un obsedat de control nevrotice ale unei mame care îşi petrece majoritatea timpului ei obsedat de romantic sufera de fiica cea mai mică ei, merge atât de departe încât să posta un anunţ pe un site de internet matrimoniale căuta soţii potenţial fată unsuspecting.
Acţiunile de acest Yenta moderne-zi Matchmaker pus în mişcare o întreagă serie de sitcom-nivel de complicaţii şi hijinks comedie romantica, care sunt într-un fel ar trebui sa fie amuzant, dar vântul a fi doar iritant. Scenariul de Karen Leigh Hopkins si Jessie Nelson vine plin cu un stol de clişee relaţia mamă / fiică, cu unele rutine de prost gust într-adevăr lame – Keaton obtinerea blocat pe un site porno pe internet, Keaton obtinerea călcat de un patinator într-un parc, Keaton obţinerea un tort în faţa ei, etc – aruncat în măsură de rău.
Dincolo de Keaton şi Moore, Gabriel Macht, Tom Everett Scott şi Lauren Graham sunt doar câteva dintre alţi actori nefericit prinşi în interiorul acestui “pui flick” fiasco.

Daca ati urmarit filme online gratis subtitrate pe acest site, va rugam sa lasati un comentariu sau o nota sub fiecare film vizionat.

Because I Said So online server 1

Trailer HD

Filme Online Gratis Subtitrate in limba romana fara intrerupere in format HD.

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| because i said so online subtitrat (335) | because i said so online (33) | vezi online because i saidvso cu subtitrare (1)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com