Pinocchio desen animat online gratis subtitrat

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Pinocchio online

subtitrat gratis. Desene Animate Online Gratis si desene hd pentru copii noi fara intrerupere.
Film Pinocchio Online – Detalii:

Aseară am văzut Pinocchio, al doilea Disney lung metraj şi într-una dintre opinia mea cele mai bune caracteristici studioului. Bazat pe cartea secolului 19 de Carlo Collodi, dar nu jumatate la fel de neplăcut, Pinocchio combină castigand animatie cu umor şi emoţie. Sunt cântece, dar ele nu sunt ca un număr foarte mare de producţie, care durează patru minute şi oferă vocea unor prinţesă sus-şi-provenind de pop (care va fi plecat într-un an), care mai târziu a adoptat cu studio aplicabile excepţia Când Wish Upon a Star. Melodia mea preferată este “cap de lemn”, care este prezentat la început şi este o scenă cu adevărat minunat ca Gepetto şi Figaro juca fericit cu păpuşa nou.
Filmul are un sadic, crud, fără inimă, băieţelul de lemn (personajul Collodi) si il transforma intr-un interesant, 3-dimensionale copil cu o inima buna, dar care este slab-voinţă şi nu asculta intotdeauna un motiv.Animaţie face uz strălucitoare a camerei, multiplane, oferind o secvenţa de deschidere întins în care privitorul vede practic întregul sat pe timp de noapte. Personajele sunt pline de culoare şi de distracţie (imi place mai ales Honest John Foulfellow si partenerul lui, Ghedeon) şi povestea nu are un moment de plictiseală. Acest film online animat este un memento de fel de eforturi Disney pune int o filmelor lor; omul însuşi a avut o pasiune mare povestitor, care a fost pierdut în fabrică mai târziu (Alice în Ţara Minunilor, 101 Dalmatieni). Pinocchio nu a fost niciodată la fel de faimos ca unii dintre ceilalţi, iar acest lucru este regretabil, pentru că aceasta este capodopera lui.

Va Dorim Vizionare Placuta de Filme online 2011!

Spune-ne ce impresie ti-a lasat aceste filme online gratis subtitrate in romana de pe site-ul nostru lasand un comentariu sub trailerul filmului Pinocchio online HD. Fii la curent cu cele mai noi filme online gratis HD si adauga adresa de mail AICI!

Pinocchio online

Trailer HDPinocchio online subtitrat

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| Pinocchio Desene Gratis (3) | desene animate pinocchio online subtitrat 1 (1)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com