50 First Dates online gratis 2004 – Filme Online HD gratis

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

50 First Dates online

Filme HD online subtitrate 2004. Filme comedie online noi.

Film 50 First Dates Online – Detalii:

Povestea de bază de 50 First Dates: Henry Roth locuieşte în Hawaii şi petreacă timpul atragerea femeilor care viziteaza insula, pur şi simplu pentru că există puţine şanse de angajament. Apoi, el întâlneşte Lucy Whitmore. Intr-o zi l-au lovit off, şi următorul ea nu recunoaste chiar el. Se pare că ea suferă de pierderi de memorie pe termen scurt, şi în fiecare zi el încearcă să-i câştige peste o dată mai mult. În primul rând, trebuie să spun că 50 First Date este un film foarte amuzant. Nu este prea prost, dar nu este nici subtil. Dar sub umorul este locul unde cred că frumuseţea acest film online e adevărat minciuni. Acesta arată dragoste într-un mod care nu am văzut într-un alt film înainte. Din modul în care familia ei sacrificii totul pentru a menţine fericită, şi blissfully cunoştinţă de starea sa, la Henry care, în ciuda faptului că el ar fi putut aproape orice femeie pe care el a vrut, decide că el vrea să fie cu Lucy, indiferent de faptul că el trebuie să o îndeplinească pentru prima dată în fiecare zi. Caracterul lui Henry trece oarecum de o transformare în faţa ochilor noştri. Filmul cu subtitrare incepe cu el vine peste ca un fel de porc (bine, la noi femeile oricum:)), şi până la sfârşitul filmului, vom admira cu adevărat el. El sacrifică chiar visul lui, astfel că el poate fi cu Lucy, şi de a ajuta-o să se mute cu viata ei. Filmul nu este foarte previzibil, fie. De exemplu, mi-am petrecut întreaga filmele presupunând că se încheie ar fi oarecum diferite. Deşi romcoms aproape întotdeauna au finaluri fericite, acest al naibii de unul lângă mine a avut în lacrimi. Şi nu a fost chiar trist. Nu am ştiut niciodată ce un film bun-simt a fost până când am văzut acest lucru … foarte recomandat.

Parerea dvs. conteaza! Vrem sa aflam ce impresie ti-a lasat aceste filme online gratis subtitrate in romana fara intreruperi lasand o parere in campul de comentarii de sub Trailerul filmului online 50 First Dates 2004 cu subtitrare. Daca doriti sa fiti informati cu aparitia celor mai noi filme online gratis HD, puteti adauga adresa de mail a dvs.AICI!

FILME ONLINE HD

50 First Dates online Server 1

Trailere HD 50 First Dates online subtitrat

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| 50 first dates online subtitrat (541) | 50 first dates online (231) | 50 dates online subtitrat (53) | 50 first dates online subtitrat romana (46) | 50 first dates online subtitrat in romana (37) | 50 first dates online subtitrat hd (37) | 50 first dates online hd (23) | first 50 dates online (21) | first 50 dates online subtitrat (21) | fifty first dates online subtitrat (19)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com