The Ugly Truth online 2009 subtitrat – Filme Online Gratis Subtitrate

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii
The Ugly Truth online gratis 2009. Filme online Gratis si Filme romantice online subtitrate in romana fara intrerupere HD .
Descriere Film: The Ugly Truth online Subtitrat
Abby (Katherine Heigl) este un producător inteligentă a unei emisiuni matinale local în Sacramento, California. Ea locuieşte cu pisica ei într-un complex frumos, apartament lushly-grădină, dar, doamna minunata doreşte să răspundă domnul dreapta. Într-o zi, o veste proastă soseşte, dublu. Unul, deoarece ratingurile show-ului au alunecat, proprietarii postului au decis să meargă într-o nouă direcţie. Şi, doi, care ar fi direcţia sud, Abby crede, pentru că ei au angajat un obraznic, I-don’t-carne tocată cuvinte-talk show-gazdă, Mike (Gerard Butler) pentru o repriza de apel sa-noapte târziu, în program , Ugly Truth. Mike va face segmente mici de consiliere, unde va femei sfatul asupra a ceea ce un barbat “doreşte cu adevărat”. Deoarece Abby are un trecut cu acest domn (ea a avut numit recent spectacol noaptea târziu pentru a spune Mike pentru a lua o excursie pe jos) tanar producator este puternic scos din sărite pe care el a fost angajat pentru “ei” program. displace Instant domneste suprem. Cu toate acestea, Mike nu pare să ştie despre afacerile de inima, chiar si in moda lui răsucite, şi începe să dea sfaturi pentru Abby, cu privire la modul de a “prinde” doctor foarte chipeş, Colin (Eric Winter), care tocmai a mutat în ea complexe. doua usi jos. Dar, din moment ce acest lucru necesită Abby şi Mike să converseze efectiv şi încredere în unul pe altul, ar putea fi faptul că săgeţile lui Cupidon ar putea merge pe un drum greşit? Aceasta este o ROMCOM foarte răguşit şi amuzant, dar. mod cert nu este în tradiţia Doris Day. Prin urmare, dacă sunteţi uşor de jignit sau prefera “dulce” povesti de dragoste, cu doar un dram de condiment, acesta nu poate fi pentru tine. Care a spus, exprimate este cu adevărat încântătoare, pentru Heigl şi Butler a face o mai atractive. sparring duo şi de iarnă se transformă cu capete aspectul său şi zâmbeşte. Exprimate de sprijin, cu Cheryl Hines, iar restul, este destul de frumos, de asemenea. De asemenea, setarea Sacramento este minunat, iar costumele sunt teribil de producţie şi valori ridicate. În ceea ce priveşte direcţia, este plin de energie şi de necaz, se cuvine ca un script care este inteligent, ci mai degrabă riscant. Toate în toate, dacă vă plac romcoms sau la oricare dintre stele, veti imbratisa, probabil, aceasta cu bucurie. Pentru adevărul este, este foarte romantic la miezul ei, şi că este cel mai bun ingredient o poveste de dragoste comic poate poseda.
The Ugly Truth online 2009. Filme Online gratis subtitrate in romana fara intreruperi si filme hd online.
Vizionare Placuta de filme online subtitrate!

Nu apare filmul online? Citeste!

The Ugly Truth online subtitrat -FILM ONLINE I

The Ugly Truth film online - FILM ONLINE GRATIS II
The Ugly Truth online tradus - ONLINE SUBTITRAT III
TRAILER VIDEO – The Ugly Truth – Filme 2011 online

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| the ugly truth online subtitrat (995) | the ugly truth online (243) | the ugly truth online subtitrat hd (106) | the ugly truth subtitrare (30) | the ugly truth online subtitrat in romana (25) | the ugly truth film online subtitrat (21) | the ugly truth online hd (20) | the ugly truth online cu subtitrare (20) | ugly truth online (18) | the ugly truth (2009) online subtitrat (17)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com